Gedeelde hosting betekent dat u ruimte deelt met een aantal andere sites op dezelfde server. Dit is natuurlijk de goedkope hosting in vergelijking met andere hostingpakketten. Het voordeel is dan ook dat het een stuk goedkoper is. Het nadeel is dat andere sites de prestaties van uw site kunnen beïnvloeden. Als iemand anders krijgt een enorme piek in het verkeer, kan het invloed kunnen hebben op iedereen op die server voordat de webhost wurgt hun verkeer.

Een VPS Server Kan Ook Van Pas Komen

De virtuele privé servers (VPS) hebben ook veelvoudige plaatsen op de zelfde server maar deze plaatsen hebben ruimte gewijd die door software wordt beheerd. U krijgt veel van de voordelen van het hebben van een specifieke server (u bezit IP adres, minder vluchtigheid in uptime, enz. zonder het vereisen van een volledige server voor enkel zich. Maar de prestaties zijn niet zo goed als het hebben van een eigen server voor jezelf.

VPS Is Vergelijkbaar Met Cloud Hosting

Cloud hosting is vergelijkbaar met VPS, maar in plaats van ruimte op één server te hebben, krijgt u ruimte over meerdere servers heen. Net als VPS is het bestand tegen verkeerspieken van andere sites. Als een site op dezelfde server die server naar beneden haalt, verplaatst uw host uw site gewoon naar een andere server.

Cloud Hosting Kan Een Oplossing Zijn In Veel Gevallen

Daarom noemen ze het ook wel “cloud hosting”. Het is ook zeer schaalbaar voor uw eigen site. Het toevoegen van meer middelen aan uw site is een fluitje van een cent, omdat uw gastheer alleen maar de totale server middelen die u kunt consumeren op een bepaald moment te verhogen. Vanwege deze voordelen, het heeft de neiging om duurder te zijn.

  • Dedicated hosting geeft je een server speciaal voor jou. Niemand anders krijgt ruimte op die server. U heeft ook de volledige controle en kunt die server configureren zoals u dat wilt.

Voor Welke Hosting Moet Je Gaan? Een Aantal Vuistregels Voor Eigenaren Van Websites

Kleine sites moeten op shared hosting staan. Eventuele impact van andere sites op dezelfde site zal gering zijn. Dit is de beste optie voor elke site die 50.000 bezoekers per maand of minder heeft.

goedkoopste hosting

Wanneer u meer dan 50,00 bezoekers / maand, ga dan naar cloud hosting en vervolgens een speciale host als je het echt nodig hebt. Maak je geen zorgen over een toegewijde host totdat het uitgeven van duizenden dollars per maand aan hosting klinkt als een afrondingsfout in uw jaarlijkse begroting.